MUSTER collectie

MUSTER collectie

Leve de zoete inval, kom erbij en schuif gezellig aan. MUSTER is de ideale verzamelplek voor een gezellig samenzijn met the ones you love.
 
Ontmoeten, samenzijn, verbinden… MUSTER sluit niemand uit en iedereen in.
 
Aluminium tafels en banken; royaal en robuust. Passion meets perfection, met een duurzaam oog voor dagelijks gebruik.
 
Tijdloos design geeft alle ruimte aan stoer en stijlvol outdoor genieten. 100% Nederlands ontwerp en 100% Nederlands fabricaat.

Filters en sorteren

  • Type meubel
  • Kleur
  • Geschikt voor
  • Aantal zitplaatsen
  • Toepassing
  • Materiaal

MUSTER collectie

3 items

MUSTER Tafel

MUSTER € 4.250,00

MUSTER Bank

MUSTER € 2.150,00

Lichtgewicht en roestvrij

Wat vind je van onze nieuwe telg in de BRYCK-familie? We noemen ‘m MUSTER en hij doet meteen z’n naam eer aan. Want MUSTER is op z’n best in goed gezelschap. De tafel en banken bieden met een lengte van 300 cm bij 70 cm, de ideale verzamelplek voor een gezellig samenzijn met ‘the ones you love’. Gemaakt van aluminium, dus licht in gewicht en levenslang roestvrij.

Meubelen voor binnen en buiten

Je hebt outdoor en outdoor. En deze nieuwe outdoor set van BRYCK houdt van alle seizoenen: MUSTER is de naam. De tafel en banken zijn gemaakt van mooi gecoat aluminium, waardoor weer en wind geen invloed hebben op de levensduur. Sterker, de eigenschap van aluminium is dat het zichzelf een ultradun, onzichtbaar erosielaagje geeft waardoor het zichzelf beschermt.

Uitgevoerd in een subtiele Beige Grey tint verstaat MUSTER de kunst van gezien worden zonder op te vallen. Maar deze outdoor set misstaat natuurlijk ook niet in je serre of woonkamer. Al is het alleen maar omdat tafel en banken super licht in gewicht zijn en je de set dus makkelijk verplaatst.