100% Nederlands fabricaat

Lokaal en duurzaam

Wat je van ver haalt is lekker. Dat was ooit de kreet waarmee indirect gezegd werd dat iets ‘van dichtbij’ van mindere kwaliteit zou zijn. Nou, dat idee is het laatste decennium wel veranderd! Grote en kleine merken doen hun best om duidelijk te maken dat hun producten van Hollands fabricaat zijn.

Bij BRYCK hebben we vanaf de start gewerkt aan duurzaam ondernemen. Hierin werken we ook graag samen met lokale producenten en gelijkgestemden op het gebied van duurzaamheid. 

In ons materiaalgebruik en onze logistiek hebben we in de loop van de tijd ook diverse slagen gemaakt. De parels zijn gemaakt van gerecycled kunststof en kunnen eindeloos worden gerecycled. Ook werken we graag met gerecyclede stoffen, waarbij geen meter stof verloren gaat en eventuele restanten eveneens opnieuw in de recycling gaan.

In logistiek opzicht zijn we duurzaam en principieel: we rijden alleen met een volle bus en bieden de optie om de kartonnen verpakkingen na levering van de meubelen mee terug te nemen naar ons hoofdkantoor, waar we ze opnieuw gebruiken. Zo kan het dus ook zijn dat jouw gloednieuwe BRYCK wordt geleverd in een doos die al eerder is ingezet. Voordeel voor jou is dat je niet opgescheept zit met grote stukken karton.

We zijn niet van de massaproductie. We werken bewust met een gedoseerde voorraad op basis van vraag en onze verkoopervaring. Bij ons dus ook geen giga kortingen op restpartijen! (We worden al misselijk als we eraan denken…)

Bij BRYCK blijven we ons verder ontwikkelen in duurzaam ondernemen, lokale productie en inspirerende samenwerking. We zijn blij dat jij als klant hier net zo in staat. Want op grote schaal telt alles mee!