Live to inspire

Live to inspire

Wat als er geen verschil zou zijn tussen indoor en outdoor? Wat als een ontwerp door z’n eenvoud volop ruimte creëert voor rust en fantasie? Wat als sierlijk en bruikbaar elkaar niet uitsluiten maar versterken? What if? en Why not? Twee uitnodigende vragen van waaruit alles zich ontvouwt in de studio en ateliers van BRYCK.

 

Maak kennis met Greta

Geboren en getogen op de Friese klei voelt Greta zich één met de natuur en de elementen. Van jongst af aan is ze echt een buitenkind. Maar door haar aderen stroomt ook het ondernemersbloed van haar ouders en natuurlijk krijg je als kind hier veel van mee.

Blogs

    Gemakkelijk in onderhoud

    De BRYCK meubels zijn voorzien van Sunbrella® prestatiestoffen. Hoogwaardige Sunbrella pigmenten dringen diep door in het garen tijdens de productie, wanneer het acryl nog in vloeibare toestand is. Het resultaat: een stof met uitzonderlijk behoud van uiterlijk, weerstand en kleurvastheid. 
    Bij natheid, morsen of vlekken kunnen deze stoffen snel en gemakkelijk worden schoongemaakt, zodat je weer zorgeloos kunt blijven loungen!

    Nieuws