BRYCK
EVERYDAY YOU MAKE ME
REMEMBER MY DREAMS

BRYCK Het designlabel voor binnen en buiten!

Hoe design wil je zitten? Hoe lekker wil je relaxen? De BRYCK Chair, Hocker, Couch, Stretch en PILL-O zijn design loungemeubelen voor buiten en binnen. Stoer en strak. Verleidelijk en zacht. Eigenzinnig en puur. Beproefd en stijlvol design voor op en top loungecomfort.

BRYCK het designlabel voor binnen en buiten!

Hoe design wil je zitten? Hoe lekker wil je relaxen? De BRYCK Chair, Hocker, Couch, Stretch en PILL-O zijn design loungemeubelen voor binnen en buiten. Geniet ook van het Blockx Houtrek. Stoer, stevig en 100% Nederlands fabrikaat. In jouw ideale maten en materiaalkeuze. Eigenzinnig en puur. Beproefd en stijlvol design voor op en top loungecomfort. Ook met onze accessoires kunt u heerlijk genieten!

Enjoy the season sides of BRYCK

BRYCK staat voor degelijk Nederlands fabricaat en is uniek in z’n soort. Elke BRYCK uit de outdoorcollectie is vervaardigd van hoogwaardig, sunproof en neerslagvriendelijk textiel en voorzien van aparte zitzak binnenkussens. Binnen wordt buiten wordt binnen. Zon wordt regen wordt zon. Alles is adembenemend mooi. En blijft mooi. De loungekussens van onze designmeubelen zijn goed gevuld met recycling-vriendelijke, super isolerende EPS parels voor de perfecte zit.

Handig om te weten

Wat kan wel en niet met je loungestoel, loungebank, ligkussen en de zitkussens binnenin. Bij ons weet je vooraf wat je koopt. Ook dat is the bright side of BRYCK! Wasvoorschriften, tips en BRYCK tricks: je leest het hier de product informatie.

Bestel je BRYCK online

Hoeveel loungemeubelen passen er in een winkelmandje. Welkom in de BRYCK-shop. Kijk rond en bestel hier je stijlvolle loungestoelen, loungebanken en loungekussens. Houd rekening met een levertijd van gemiddeld 2 weken (afhankelijk van de actuele voorraad). 

Ben je benieuwd naar de actuele voorraad? Neem gerust contact met ons op of stuur een mail naar welkom@bryck.nl

 

Business sides of BRYCK

Even zakelijk bekeken: BRYCK is uniek en blijft uniek. We hanteren een transparant dealerbeleid met als credo: ruimte voor persoonlijk ondernemerschap. Letterlijk ruimte, omdat we het met een hooguit drie BRYCK-dealers per provincie leuk houden voor zowel onze Dealers als voor onszelf. Figuurlijk ruimte, omdat persoonlijk enthousiasme en zakelijke bevlogenheid volgens ons leidt tot de beste samenwerking. Interesse in het BRYCK dealerschap? Leuk! Neem voor een kennismaking contact op met Greta van der Veen: 06-30201131, welkom@bryck.nl. We zijn benieuwd.