FIRM collectie

FIRM collectie

Extreem duurzaam design met, dat had je niet verwacht, een fijne zit. De gecapitonneerde rugleuning is oogstrelend mooi en voelt rug-strelend lekker. 

FIRM loopt over van enthousiasme en door subtiele afwatering nooit van hemelwater. Vertrouw 'm gerust toe aan de weergoden. 

Het ontwerp van de BRYCK FIRM dwingt respect af. De Chair en Couch zijn monumentaal aanwezig in alle sereniteit.

In gemeenschapsruimtes blijkt de Couch FIRM een drukbezet baasje. Knap hoe hij zich in z'n korte bestaan heeft opgewerkt tot lieveling van het publiek.

Filters en sorteren

  • Type meubel
  • Kleur
  • Geschikt voor
  • Aantal zitplaatsen
  • Toepassing
  • Materiaal

FIRM collectie

4 items

Voor binnen en buiten

FIRM bestaat uit Couches, Chairs en Hockers, en zoals alles van BRYCK is ook FIRM bedoeld voor binnen en buiten. Een andere look en toch heeft hij alles in zich wat je kent van BRYCK. Ook nu laat het strakke design zich perfect combineren met een verbazingwekkend zitcomfort. Dat verwacht je niet. 

Extreem duurzaam en makkelijk schoon te houden

Nog een verrassing: de Couch FIRM van BRYCK is licht in gewicht, extreem duurzaam en makkelijk schoon te houden. Subtiele afwateringsgaten bewijzen dat er goed is nagedacht over het ontwerp van dit Nederlandse fabricaat. De bank loopt over van enthousiasme, nooit van hemelwater. Dus hoewel het meubel makkelijk verplaatsbaar is, kun je ‘m gerust toevertrouwen aan de weergoden van ons gematigd zeeklimaat.

De loungemeubelen laten zichzelf zien in antraciet en in wit en voelen zich meteen thuis in je woning, op je terras en in je tuin. Maar stel ‘m eens voor in de openbare ruimte of als eye-catcher in een kantine of gemeenschapsruimte van een eigentijds schoolgebouw of zorginstelling... Reken maar dat de FIRM van BRYCK daar een drukbezet baasje wordt.