BRYCK CONNECT

BRYCK introduceert in co-creatie met de meubel- en interieurdesigner Bertram Beerbaum een nieuwe, uniek modulair couch-concept: BRYCK CONNECT.

It takes two to tango

Welkom in je eigen veilige thuishaven. De plek waar je in contact bent met jezelf en het leven.

Een uniek lounge landschap strekt zich uit in je interieur of buitenruimte. Jouw persoonlijke balans tussen rust en levendigheid, eenheid en variatie, degelijkheid en design.

Verbind losse modules met de uitstraling van Couch, Chair en Hocker. Combineer, stel samen en wissel af in stoftextuur, kleur en karakter.

Ontspan, droom weg of geniet van goede gesprekken met je dierbaren. Feel free to connect and to join the club.

Stel jouw persoonlijke loungelandschap samen

BRYCK CONNECT is een uniek, modulair meubelconcept. CONNECT geeft je de mogelijkheid om de modulaire loungemeubelen helemaal naar jouw wens met elkaar te verbinden. Exact op maat in jouw interieur en/of buitenruimte, creatief samengesteld door jezelf. Uiteraard in de oerdegelijke Nederlandse productkwaliteit die je van BRYCK kent. Want ook BRYCK CONNECT is lokaal geproduceerd om duurzaam van te genieten. 

Live to inspire.
Live to inspire.
Live to inspire.
Live to inspire.

CONNECT blijft je verrassen

CONNECT verbindt degelijkheid met design, stoer met uitstraling en variatie met vriendschap. Dus hoe groot of klein je ook woont, en of je nu binnen of buiten leeft, CONNECT laat je naar hartenlust samenstellen, verbinden en afwisselen in vorm, kleur, meubelstof en uitstraling. CONNECT is je veilige thuishaven.

Blijf variëren, blijf combineren

Net als alle BRYCK-meubelen is ook BRYCK CONNECT lokaal geproduceerd met kwalitatief hoogwaardige materialen. Blijf variëren, blijf combineren. Om overal en eindeloos te genieten van je eigen lounge landschap.

Zes verschillende kleuren

Elk element van BRYCK CONNECT is verkrijgbaar in zes verschillende kleuren, elk met een eigen textuur. De kleur is verbonden met de stofuitvoering. Zo creëer je rust en levendigheid in je persoonlijke lounge landschap.

  • Frame: RVS coated RAL 7022 Grey
  • Per element zijn beschermhoezen verkrijgbaar

Vraag gerust om advies

Je bent volledig in contact met het leven zelf: relaxen, loungen, wegdromen en goede gesprekken met mensen die je dierbaar zijn. Voel je helemaal thuis met BRYCK CONNECT.
 
Mocht je meer informatie wensen, laat dan een bericht achter via het contactformulier of stuur een mail naar welkom@bryck.nl. Diverse samenstellingen en kleuren zijn mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden, we adviseren je graag. De levertijd is ca. 3-4 weken.

Waar lounge jij het liefst?