Kaarsenstandaard van BRYCK

Mooi in al z'n eenvoud. Design en sfeer komen samen in de ONLY ONE kaarsenstandaard. Handgemaakt en gedraaid in een Nederlands atelier.

ONLY ONE voelt zich als de koningin van het schaakbord, haar plaats is overal. De buisvormige standaard is verzwaard waardoor de kaars recht en stevig staat.

De houder kent meer geheime krachten om alles veilig by your side te houden. De sterke magneet binnenin geeft de houder maximale grip op metaal.

Natuurlijk wordt de ONLY ONE geleverd met een bijpassende kaars. Of wie weet, misschien wel twee...

 

Filters en sorteren

  • Kleur
  • Collectie
  • Geschikt voor
  • Toepassing
  • Materiaal

Kaarsenstandaard

2 items

Mooi in al z'n eenvoud

Wie denkt dat design en sfeer niet samengaan kent onze ONLY ONE Kaarsenstandaard niet niet. Handgemaakt en gedraaid in een Nederlandse fabriek. Mooi in al z'n eenvoud. Verkrijgbaar in het zwart of wit. De buisvormige kaarsstandaard is verzwaard en magnetisch, zo plaats je de houder waar je wilt en blijft deze toch kaarsrecht en veilig naast je staan.

Laat het licht schijnen

Wat voor seizoen of wat voor weer het ook is, met de ONLY ONE Kaarsenstandaard creëer je altijd en overal een unieke, warme sfeer. De ONLY ONE Kaarsenstandaard wordt geleverd met bijpassende kaars. Mooi in al zijn eenvoud. De ONLY ONE Kaarsenstandaard heeft een magnetische, verzwaarde voet, wat ervoor zorgt dat deze kaarsrecht en veilig blijft staan.