Hout is stapelgek op Blockx

Kijk 'm daar staan: het BRYCK Blockx houtrek. Stoer, stevig, 100% stalen houtrek. Nederlands fabricaat, in jouw ideale maten. Je hout is strak geordend en opgeborgen en laat zich van z'n mooiste kant zien. Blockx houtrek strakt elke ruimte op en kan tegen een stootje. Het rek is niet van suiker, dus ook buiten kent hij z'n plek. Een tikje verweerd uiterlijk hoort erbij. Zo leer je z'n natuurlijke charme nog beter kennen.

Het Blockx Houtrek is een luxe toevoeging op jouw huidige interieur of buiten in je tuin. Een stijlvolle houtberging robuust en duurzaam. Wij leveren op maat, maar ook standaard. Of je nu een openhaard hebt of een houtkachel, met een Blockx Houtrek geef je jouw interieur extra sfeer voor jouw haardhout opslag. Stel nu je eigen houtrek samen!

Filters en sorteren

  • Geschikt voor
  • Materiaal
  • Toepassing
  • Kleur

Blockx Houtrek in matzwart, rvs of staal

3 items

Veelgestelde vragen

Voor al jouw vragen over het Blockx houtrek! Staat jouw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op mail naar: welkom@bryck.nl of neem telefonisch contact op via +316 30201131.

Jouw Blockx Houtrek op maat!

Om het Blockx houtrek perfect op jouw eigen wensen aan te laten sluiten kun je ook zelf de afmetingen opgeven. Stel met behulp van de schuifknoppen in de meettool jouw ideale Blockx houtrek samen. Bij een hoogte vanaf 150 centimeter worden standaard beugels meegeleverd om het houtrek aan de wand te verankeren. Wil je meer informatie? Neem dan contact op!