BRYCK Blockx houtrek.

Wow! Kijk 'm daar staan: het BRYCK Blockx houtrek. Stoer, stevig, 100% stalen houtrek. Nederlands fabrikaat, in jouw ideale maten. Je hout is strak geordend en opgeborgen en laat zich van z'n mooiste kant zien. Blockx houtrek strakt elke ruimte op en kan tegen een stootje. Het rek is niet van suiker, dus ook buiten kent hij z'n plek. Een tikje verweerd uiterlijk hoort er bij. Zo leer je z'n natuurlijke charme nog beter kennen.

Hout is stapelgek op het Blockx houtrek!

Het Blockx Houtrek is een luxe toevoeging op jouw huidige interieur, een stijlvolle houtberging robuust en duurzaam. Wij leveren op maat, maar ook standaard. Of je nu een openhaard hebt of een houtkachel. Met een 100% stalen Blockx Houtrek geef je jouw interieur extra sfeer voor jouw haardhout opslag. Hout is stapelgek op het Blockx houtrek!

Filters en sorteren

  • Geschikt voor
  • Materiaal
  • Toepassing
  • Kleur

Blockx houtrek

3 items

BRYCK BLOCKX - MATZWART

BRYCK BLOCKX € 239,00

BRYCK BLOCKX - RVS

BRYCK BLOCKX € 136,00

BRYCK BLOCKX - STAAL

BRYCK BLOCKX € 136,00

Veelgestelde vragen

Voor al jouw vragen over het Blockx houtrek! Staat jouw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op mail naar: welkom@bryck.nl of neem telefonisch contact op via +316 30201131.

Jouw Blockx houtrek op maat!

Om het Blockx houtrek perfect op jouw eigen wensen aan te laten sluiten kun je ook zelf de afmetingen opgeven. Stel met behulp van de schuifknoppen in de meettool jouw ideale Blockx houtrek samen. Bij een hoogte vanaf 150 centimeter worden standaard beugels meegeleverd om het houtrek aan de wand te verankeren. Wil je meer informatie? Neem dan contact op!