Buitenkussens

Buitenkussens van BRYCK voor puur comfort

Dag routine. Dag kaders. Dag dag-in-dag-uit. Met de buitenkussens van BRYCK is het heerlijk ontspannen van aangenaam comfort. Niets is lekkerder dan na een lange, vermoeiende dag in de kussens te ploffen. Verleidelijk en zacht. Eigenzinnig en puur. Pak jouw buitenkussen en sleep ze mee de tuin in voor het ultieme relax moment. Alles is adembenemend mooi. Als je loslaat. Als je toelaat. Geniet van het moment. Opvallend groot, lekker zacht en toch prettig ondersteunend. Dus ga gerust je gang! Heerlijk hangen, speels stoeien, zachtjes wegdromen urenlang netflixen of lekker laag-bij-de-grond relaxen met een goed glas wijn. Niets moet, alles mag…

Buitenkussens van BRYCK het ultieme design

De buitenkussens van BRYCK zijn het comfort van zitzakken gecombineerd met een strak design. In ieders interieur past een BRYCK buitenkussen. Ieder design is gemaakt van waterwerend materiaal. Hierdoor kun je de buitenkussens zowel indoor als outdoor gebruiken. Binnen wordt buiten wordt binnen. Creëer een fantastische loungeset van comfortabele designmeubelen en combineer je buitenkussens ook eens met de BRYCK Couch, Chair, Hocker of Stretch. Beproeft en stijlvol design voor op en top loungecomfort. Ga liggen, zitten, loungen en relaxen op de manier zoals jij dat wilt. Bekijk nu de stijlvolle buitenkussens en bestel jouw unieke kleur. Beide benen op de grond en uit je dak!

 

BUITENKUSSENS VAN BRYCK, COMFORTABEL DESIGN

De buitenkussens van BRYCK zijn duurzaam, designvol, eigenzinnig en uniek. De hoogwaardige Sunbrella stoffen waarborgen de kwaliteit van de buitenkussens. Deze hoogwaardige outdoor stof vormt een ideale bescherming tegen wind, zon en vocht, is makkelijk in onderhoud en super comfortabel. Take me out! Rits de hoes eraf en kies voor een nieuwe kleur. De hoezen zijn afritsbaar en uitwasbaar op 40 ºC. Zin om te variëren in kleur maar wil je iets eigenzinnigs en uniek? Verwissel de hoes eenvoudig en snel door het unieke rits systeem! BRYCK heeft tien unieke kleuren samengesteld voor de buitenkussens. Enjoy the new quality of BRYCK!

Bekijk nu de stijlvolle buitenkussens en bestel jouw unieke kleur!