Bright Side of BRYCK

BRYCK het designlabel voor binnen en buiten!

Hoe design wil je zitten? Hoe lekker wil je relaxen? De BRYCK Chair, Hocker, Couch, Stretch en PILL-O zijn design loungemeubelen voor buiten en binnen. Geniet ook van het Blockx Houtrek. Stoer en strak. Verleidelijk en zacht. Eigenzinnig en puur. Beproefd en stijlvol design voor op en top loungecomfort. Ook met onze accessoires kunt u heerlijk genieten!

Enjoy the season sides of BRYCK

BRYCK staat voor degelijk Nederlands fabricaat en is uniek in z’n soort. Elke BRYCK uit de outdoorcollectie is vervaardigd van hoogwaardig, sunproof en neerslagvriendelijk textiel en voorzien van aparte zitzak binnenhoezen. Binnen wordt buiten wordt binnen. Zon wordt regen wordt zon. Alles is adembenemend mooi. En blijft mooi. De loungekussens van onze designmeubelen zijn goed gevuld met recycling-vriendelijke, super isolerende EPS voor de perfecte zit.

Handig om te weten

Wat kan wel en niet met je loungestoel, loungebank, ligkussen en de zitkussens binnenin. Bij ons weet je vooraf wat je koopt. Ook dat is the bright side of BRYCK. Wasvoorschriften, tips en BRYCK tricks: je leest het hier.

Bestel je BRYCK online

Hoeveel loungemeubelen passen er in een winkelmandje? Welkom in de BRYCK-shop. Kijk rond en bestel hier je stijlvolle loungestoelen, loungebanken en loungekussens. Houd rekening met een levertijd van gemiddeld 2-3 weken.