Open haardhout opslag van BRYCK

Open haardhout opslag van BRYCK

Op zoek naar een open haardhout opslag? Dan kies je voor het Blockx Houtrek. Deze stijlvolle, robuuste en duurzame open haardhout opslag past bij ieders interieur. De open haardhout opslag van BRYCK is een stevige, 100% stalen, stoere open haardhout opslag. Bestel hem in roestvrijstaal, matzwart of stalen uitvoering. Het bestellen van de open haardhout opslag gaat gemakkelijk, snel en wordt voor iedere afmeting op maat gemaakt. Het afrekenen is het enige wat je nog hoeft te doen en voor je het weet wordt de open haardhout opslag bij jou thuis bezorgt.

Open haardhout opslag is genieten van stijlvol design

Een open haardhout opslag van BRYCK is genieten van stijlvol design. Niet alleen omdat je altijd een voorraad haardhout in de buurt hebt maar ook omdat de open haardhout opslag jouw hout strak en geordend wegzet. Een Blockx houtrek is een toevoeging aan jouw interieur. Voor en ideale lounge feeling combineer je de open haardhout opslag met de BRYCK Couch, ChairsHockersStretch, en Pillows. The fire in our hearts will never go out!

 

Open haardhout opslag van Nederlandse fabricaat

De open haardhout opslag is van Nederlandse fabricaat. De opslag is robuust, stijlvol, duurzaam en geschikt voor in-en outdoor gebruik. Daarnaast kan hij, omdat hij van 100% staal is gemaakt, tegen een stootje. Een open haardhout opslag van de beste kwaliteit! Daarnaast heeft de open haardhout opslag een strak ogend design. Wil jij de open haardhout opslag zelf ervaren? Bestel hem dan in de maten en materialen naar jouw wensen. Neem contact op met BRYCK als je meer informatie wilt.