Houtberging van BRYCK

Houtberging van BRYCK

Houtberging voor jouw haardhout. Robuust, stijlvol en duurzaam dat is de houtberging van BRYCK. Deze strak ogende houtberging past perfect in ieders interieur en is ook outdoor te gebruiken. Voor je het weet is deze houtberging bij jouw thuis bezorgd.

Stoer, stevig en op iedere afmeting te bestellen

De houtberging is gemakkelijk en snel in iedere afmeting te bestellen. Maak de keuze uit staal, roestvrijstaal of matzwart en vul de juiste maten in. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afrekenen en jij krijgt een stoere, stevige en 100% stalen houtberging bij jouw thuis bezorgt. Wil je niet een op maat gemaakte houtberging? Dan kun je ook een standaard maat bestellen. Maak je keuze uit de Thor, Freya en Balder en bestel jouw houtberging.

 

Houtberging is meer dan een opslag

Een houtberging zorgt ervoor dat je altijd een voorraad haardhout in de buurt hebt, dat strak en stijlvol is opgeborgen. Geef je interieur een stijlvolle eyecatcher met de houtberging van BRYCK. Wanneer de houtberging wordt gecombineerd met de BRYCK CouchChairsHockersStretch en Pillows creëer je jouw ultieme lounge feeling. Het Blockx houtrek: voor jouw haardhout opslag.

 

Robuuste, stijlvolle en duurzame houtberging

De houtberging van BRYCK is robuust, stijlvol en duurzaam, gemaakt van Nederlands fabricaat. De houtberging kan tegen een stootje door de keuze voor 100% staal. Wil jij een houtberging van BRYCK? Bestel hem dan in de afmeting en materiaal soort naar jouw keuze. Neem contact op met BRYCK voor meer informatie.