Haardhout opslag

Haardhout opslag van BRYCK

Haardhout opslag is zeer belangrijk voor jouw houtkachel. Maar waar vind je een haardhout opslag rek die stijlvol, strak en trendy is, passend bij jouw interieur? En dan zie je hem, het haardhoutopslag rek van BRYCK. Deze haardhout opslag is stoer, stevig en gemaakt van 100% staal. Je kunt hem in een matzwarte, stalen of roestvrij stalen uitvoering bestellen. Het haardhout opslag rek kun je snel en gemakkelijk in elke maat bestellen. Voor je het weet staat jouw haardhout opslag rek bij jou thuis!

Haardhout opslag: robuust, stijlvol en duurzaam

Het haardhout opslag rek zorgt ervoor dat jouw haardhout op een strakke wijze wordt weggezet. Het haardhout opslag rek van BRYCK geeft jouw interieur iets extra’s. Stijlvolle opslag, in een unieke trendy uitvoering. Het Blockx houtrek zodat je altijd jouw voorraad haardhout bij de hand hebt. Daarnaast kun je hem stijlvol combineren met de andere producten van BRYCK zoals de Couch, ChairStretchHockers, Pillows en de verschillende accessoires.

 

Haardhout opslag voor binnen en buiten

De haardhout opslag is van uitstekende kwaliteit. Doordat hij is gemaakt van 100% staal kan hij tegen een stootje. Gebruik jouw haardhout opslag zowel indoor als outdoor. De haardhout opslag is gemaakt van Nederlandse fabricaat. Een strak ogende haardhout opslag verkrijgbaar in de afmetingen en materiaal naar jou keuze!. Wil je meer informatie? Neem contact op met BRYCK en wij adviseren je in jouw keuze voor de ideale haardhout opslag.