Haardhout berging van BRYCK

Haardhout berging van BRYCK

Een haardhout berging geschikt voor jouw interieur? Zoek niet verder want wij hebben het Blockx houtrek. De ideale haardhout berging voor al jouw haardhout! Kijk ‘em daar staan: robuust, stijlvol en stoer, jouw unieke haardhout berging. De haardhout berging van BRYCK kun je in verschillende afmetingen en materialen bestellen. Zo heeft BRYCK een roestvrijstalen, matzwarte of stalen uitvoering. De haardhout berging is altijd van 100% staal gemaakt, zodat hij tegen een stootje kan. Bestel hem nu, eenvoudig en snel. Kies jouw materiaal soort en de juiste afmeting het enige wat je moet doen is afrekenen om de haardhout berging bij jouw thuis bezorgt te krijgen!

Stijlvolle haardhout berging

Combineer de haardhout berging met de BRYCK Couch, ChairsHockersStretch en Pillows en tover jouw interieur om naar een stijvol en stoer uitzicht. De haardhout berging zorgt ervoor dat jouw haardhout op een strakke en geordende manier wordt weggezet. Zo heb je jouw haardhout altijd dicht bij. Indoor of outdoor? Het kan allemaal. Berg jouw haardhout in huis op zodat je op koude winterse avonden niet door de sneeuw naar buiten hoeft! Hout is stapelgek op Blockx.

 

Haardhout berging moet je ervaren

De haardhout berging van BRYCK moet je ervaren. Bestel hem in de afmeting en materiaal soort naar jouw keuze. Kies ervoor om de haardhout berging binnen of buiten te zetten. Daarnaast kan het Blockx houtrek tegen een stootje, hij is namelijk gemaakt van 100% staal door Nederlandse fabricaat. Blockx: the fire in our hearts will never go out!