Blockx Houtrek

Blockx Houtrek van BRYCK

Wow! Kijk 'm daar staan: het BRYCK Blockx houtrek. Stoer, stevig, 100% stalen houtrek. Nederlands fabrikaat, in jouw ideale maten. Je hout is strak geordend en opgeborgen en laat zich van z'n mooiste kant zien. Blockx houtrek strakt elke ruimte op en kan tegen een stootje. Het rek is niet van suiker, dus ook buiten kent hij z'n plek. Een tikje verweerd uiterlijk hoort er bij. Zo leer je z'n natuurlijke charme nog beter kennen. Het Blockx Houtrek is een luxe toevoeging op jouw huidige interieur, een stijlvolle houtberging robuust en duurzaam. Wij leveren op maat, maar ook standaard. Of je nu een openhaard hebt of een houtkachel. Met een 100% stalen Blockx Houtrek geef je jouw interieur extra sfeer voor jouw haardhout opslag. Hout is stapelgek op het Blockx houtrek!

Houtrek in uw eigen afmetingen
Ik wil graag een houtrek van
hoogte
cm
breedte
cm
diepte
cm
De diepte is altijd 25cm. Één houtrek per bestelling.
Totaalprijs
Toevoegen
Blockx Balder
Staal
100 x 50 x 25
€ 220,00
Toevoegen
Blockx Freya
Staal
75 x 120 x 25
€ 248,00
Toevoegen
Blockx Thor
Staal
200 x 90 x 25
€ 305,00
Toevoegen

Blockx Houtrek: stijlvol, robuust en duurzaam

Houtrek Balder
Het Balder Houtrek vormt een perfecte combinatie met kleinere houtkachels of in compacte ruimtes. Ook is de Balder zeer geschikt om in combinatie met een dichte bovenkant te dienen als tafeltje. Dit Blockx houtrek biedt plaats aan 5-6 standaard zakken hout van 22 dm3.


Houtrek Thor
Voor wie de open haardhout opslag niet groot genoeg kan zijn en de beschikking heeft over een mooie schoorsteenmantel is er de Thor! Eigenlijk heb je er 2 nodig om dit imposante houtrek tot zijn recht te laten komen. Dit houtrek wordt standaard geleverd met beugels om aan de wand te verankeren en biedt plaats aan tenminste 20 standaard zakken hout van 22 dm3.

Houtrek Freya
Het Freya Houtrek is een robuuste haardhout berging en een prachtige eyecatcher in jouw interieur. Eenmaal gevuld ben je er zeker van dat je vele stookuren kunt maken voordat je weer moet bijvullen. Het Freya houtrek biedt plaats aan circa 10 standaard zakken hout van 22 dm3.

 

Jouw Blockx houtrek op maat!
Om het Blockx houtrek perfect op jouw eigen wensen aan te laten sluiten kun je ook zelf de afmetingen opgeven. Stel met behulp van de schuifknoppen in de meettool jouw ideale Blockx houtrek samen. Bij een hoogte vanaf 150 centimeter worden standaard beugels meegeleverd om het houtrek aan de wand te verankeren. Wil je meer informatie? Neem dan contact op of kijk bij onze veelgestelde vragen.