HALF

HALF | BERTRAM BEERBAUM

Het boek is bedoeld als een op zichzelf staand designstuk, vormgegeven om in een interieur te worden opgenomen als koffietafelboek, in een mooie kast of vrij op een sidetable. Het materiaal van het boek, de open rug, het leren label en de ontwerpschetsen op het kalkpapier zorgen voor een maximale beleving. 372 pagina's voor de ultieme designinspiratie – van een zes meter hoge moderne keuken in een karakteristiek Rotterdams pand, een loftwoning in een getransformeerde melkfabriek tot een imposante entree van een kantorencomplex aan de Keizersgracht. Het boek bevat dertien nationale en internationale projecten, waaronder twee met een European Property Awards bekroond, en geeft weergaloos de kracht en creativiteit van Bertram Beerbaum en Kabaz weer.

Eén van Nederlands toonaangevende designers, Bertram Beerbaum lanceert zijn eerste boek. HALF Interior Design toont de filosofie, creativiteit en het vakmanschap van Bertram Beerbaum en zijn team van architectenbureau Kabaz.

Hoewel Bertram Beerbaum de voorman van het architectenbureau is, geldt voor hem het credo ‘één plus één is drie’. Het geheel is meer dan de som der delen. Dit is de rode draad in het verloop van Bertram’s carrière. Waar anderen voor solisme gaan, zoekt Bertram juist de samenwerking op, in de wetenschap dat dat uiteindelijk tot een mooier en creatiever resultaat leidt. Vandaar ook de titel HALF voor dit boek. Zonder inbreng van anderen is het maar half af en half zo goed.

HALF | BERTRAM BEERBAUM (NOG ENKELE STUKS VOORRADIG)
302 x 242 x 49 mm
€ 79,00
Toevoegen

PRODUCT INFORMATIE

Auteur: Bertram Beerbaum
Uitgever: Bertram Beerbaum
Taal: Nederlands
Productsoort: Boek
Uitvoering: Gebonden
Categorie: Boeken, Interieur Design
Leeftijd: Volwassenen
Verschijningsdatum: 2/3/2020
Aantal pagina's: 372
Formaat: 302 x 242 x 49 mm