Limited Edition bij BRYCK

Limited Edition Flowers

Is dit nog wel BRYCK? Ja hoor! Sterker: dit is de limited-edition-stof voor de BRYCK Couch 3 Seat, Chair en Hocker. Een luxe geweven stof waarin natuur tot bloei komt in een kleurrijke bloemenprint.

Deze limited edition verschijnt in een kleine oplage en vormt een prachtig contrast met de rustige natuurtinten van de Nederlands fabricaat loungemeubelen. Kun je je het voorstellen: de bloemrijke Chair als vrolijke sidekick van je ingetogen Couch? Onnodig om te zeggen en ik doe het toch: de stof is geschikt voor binnen en buiten.

Filters en sorteren

  • Type loungemeubel
  • Kleur
  • Geschikt voor
  • Aantal zitplaatsen
  • Toepassing
  • Materiaal

Shop de producten

3 items

Limited Edition Bouclé

Je verwacht het niet. Een stof die zacht oogt en toch enorm sterk en weather-proof is. Wat jullie hier zien is de nieuwe limited meubelcollectie van BRYCK. De Couch in 3-zits uitvoering, de Chair en de Hocker.

Alle drie uitgevoerd in een speciale weeftechniek voor een degelijke meubelstof met bouclé-uitstraling. Het subtiele ton-sur-ton kleurenpalet geeft de stof meer diepte. Deze exclusieve collectie kent een beperkte oplage.

Over BRYCK

Creatief gevoed door de natuur in al haar facetten en gedreven door een eigenzinnige visie op minimalisme biedt BRYCK een met zorg samengestelde collectie designmeubelen en accessoires van Nederlands fabricaat. Bedoeld voor een comfortabel, inspirerend binnen- en buitenleven waarin rijkdom zich nestelt in het detail.

Vorm en functionaliteit zijn teruggebracht tot de essentie. Geconcentreerde aandacht voor materialen en duurzaamheid enerzijds en gedurfde vrijheid in het creatieve proces anderzijds vangen de dynamiek van het authentieke leven die in elk ontwerp voelbaar is.

BRYCK. Live to inspire.