Reviews Blockx Houtrek

Reviews van tevreden klanten

Wij zijn altijd blij met met foto's en reviews van tevreden klanten. Wil jij ons laten weten dat je happy bent met jouw bestelde product? Stuur dan een email naar: welkom@bryck.nl 

Reviews

Edgar Langen 
Wij zijn erg blij met ons nieuwe houtrek. Ondanks de vertraagde bezorging verliep de communicatie prima. Het houtrek voldoet helemaal aan onze verwachtingen.

 

Debby   
Nog bedankt voor het verzorgen van de aflevering van de houtrekken, prima geregeld. Hierbij een beeld van de rekken met inhoud, geen straf om te hakken en te stapelen in het mooie weer de afgelopen dagen!


Carolien en Jan
Na een tijdje zoeken op internet houtrek.nl gevonden: eindelijke een simpele en mooie oplossing. 2 rekken op maat besteld, die perfect bij onze houtkachel passen. fraai afgewerkt, stoer en basic!

E. van Beek 

Snelle levering en volmaakt tevreden met ons nieuwe houtrek! Ik kan een week stoken zonder bij te vullen met houtrek Freya, veel complimenten gehad.

Lennard
Wij hebben een houtrek op maat laten maken omdat geen enkel standaard rekje, voor zover al te krijgen, paste in onze nis. perfect. Bedankt ook voor de supersnelle levering!

Familie Bakker    
Dik tevreden met ons nieuwe houtrek! Goed gevuld en de kachel brandt.

Renske  
Ook als de tv uit staat hebben we wat leuks om naar te kijken!

Ingrid Postma     
Wij zijn echt heel blij met onze rekken!

 

H van Doremalen

Ons nieuwe houtrek staat prachtig!