PILL-O met Birk

Outdoor kussens

Na een vrijdagmiddag vol files ben je eindelijk thuis. Ideaal om het weekend in te luiden, in de stralende zon op jouw outdoor kussens. Even lekker relaxen, want je bent al druk genoeg. Eindelijk dat boek lezen wat al zo lang in de kast staat, heerlijk van de zon genieten terwijl je je Netflix of Spotify bij de hand hebt. Daar zijn de outdoor kussens de ideale plek voor! Neem ze mee naar het dakterras, de tuin, serre of woonkamer. Je kunt hem zowel binnen als buiten plaatsen. De hoogwaardige Sunbrella vormt een ideale bescherming tegen wind, zon en vocht. Enjoy the season sides of BRYCK.

Outdoor kussens stoer en strak

BRYCK zijn comfortabele designmeubelen voor buiten en binnen. 100% Nederlands fabrikaat met een gezond portie allure, uniek in z’n soort. Beproeft en stijlvol design voor op en top loungecomfort. Onze outdoor kussens van 120 x 120 zijn heerlijk zacht om tegen aan te liggen. De kussens zijn goed gevuld met korrels van uitstekende kwaliteit. Extra vulling is eenvoudig te bestellen. Voor een comfortabele zit: Schud de BRYCK regelmatig op! Loungen op de BRYCK outdoor kussens is een feestje. Zin om te variëren in kleur? Bestel een extra hoes. Zo geef je in 'n handomdraai een nieuwe twist aan je interieur!

Outdoor kussens voor ultieme relaxmomenten

De outdoor kussens doen het buiten net zo goed als binnen. De hoes is waterwerend maar een hoosbui is weer het andere uiterste. Zie je die aankomen, dan is een schuilplaats een behoud voor je outdoor kussens. De buitenhoezen zijn afritsbaar en uitwasbaar op 40 ºC. Kleurvast, waterafstotend, vuil afwerend, schimmelvrij, ademend, beschermend tegen UV. De stoffen zijn makkelijk in onderhoud en super comfortabel. De outdoor kussens zijn verkrijgbaar in tien verschillende kleuren, iedere kleur zorgt voor een unieke BRYCK beleving!

Bekijk nu onze outdoor kussens en bestel!