De loungeset tuin is een oase van rust

De loungeset tuin is een oase van rust

Stel jouw unieke loungeset tuin samen van BRYCK en breng indoor outdoor en outdoor indoor! Sleep de loungeset naar buiten, ga liggen of plof neer en geniet van jouw BRYCK loungeset tuin. Lekker eigenwijs en eigentijds!

Unieke kleuren en limited designs

De BRYCK loungeset tuin is de ultieme blikvanger in jouw buiteninterieur. Wil je eens wat anders? Dan tover je de BRYCK loungeset tuin zo om naar een andere kleur met de verwisselbare hoezen. Unieke kleuren en limited designs voor ieders smaak. Love the nature of BRYCK.

 

Creëer je eigen loungeset tuin

De BRYCK loungeset tuin stel je zelf samen! Combineer de Couch, ChairStretchHockers en PILL-O zoals jij dat wilt. Wil je de loungeset compleet maken? Kijk dan ook eens naar de BRYCK Tray, een stijlvolle robuuste presentatieplank om tijdens een feestje heerlijke tapas op te serveren. Wordt het ‘s avonds iets kouder? Droom dan lekker weg onder een BRYCK Plaid. Creëer jouw eigen BRYCK loungeset tuin die bij jouw levensstijl en ruimte past.

 

Loungeset tuin van BRYCK

De loungeset tuin is niet alleen zeer comfortabel, ze zijn de eyecatcher in ieders tuin. De loungeset tuin van BRYCK is gemaakt van hoogwaardig kwaliteit Sunbrella stoffen. De kleurvaste, waterafstotende, vuil afwerende, schimmelvrije en ademende Sunbrella stof maakt de BRYCK loungeset tuin ideaal voor in-en outdoor gebruik! De loungeset tuin kan gemakkelijk bijgevuld worden met EPS-parels. Deze voering geeft de loungeset tuin een lichtgewicht feeling en zorgt voor langdurig comfort. Bestel online jouw BRYCK loungeset tuin!