Hoes voor de Couch Loungebank

Hoezen voor de Couch | BRYCK

Op en top loungen in stijl doe je met onze Couch loungebank! Zin om van kleur wisselen? Alles is mogelijk. Wissel eenvoudig de hoes van je loungebank voor een andere hoes uit onze collectie. Pas eenvoudig de stijl aan naar jouw smaak! Elke hoes voor de Couch loungebank is gemaakt van neerslag vriendelijk textiel en is van waterafstotende kwaliteit.

Enjoy the bright side of BRYCK

Natuur als inspiratiebron
BRYCK houdt van de natuur. De natuur is dan ook onze grote inspiratiebron voor het samenstellen van het kleurenpalet van onze collectie.  De hoezen van BRYCK zijn gemaakt van hoogwaardige Sunbrella stof. Deze stoffen zijn kleurvast, waterafstotend, vuilafwerend, schimmelvrij, ademend, beschermend tegen UV onderhoudsvriendelijk en voorzien van aparte binnekussens. Ideaal voor gebruik zowel binnen als buiten. Op zoek naar een andere unieke kleur? Houd dan onze limited editions in de gaten.

Maak uw BRYCK collectie compleet!
De hoes voor de couch is eenvoudig te wassen op maximaal 40 graden. Rits de hoes van de couch en easy does it! Hop in de wasmachine. Kijk, daar houden we van. Kies de nieuwe design kleur en tover de Couch met nieuwe hoes om naar een geheel nieuwe loungebank!

 

Om jouw BRYCK collectie compleet te maken, kijk dan eens naar onze Chair of Hocker. Wil je liever een heerlijke loungebed hebben om te relaxen in de tuin of op het strand? Kijk dan eens naar onze Stretch! Voor meer informatie over de producten van BRYCK kun je contact met ons opnemen.