BRYCK Couch FIRM Loungebank

2-Persoons zitzak

Met de 2-persoons zitzak van BRYCK lounge je in stijl. Heerlijk ontspannen van aangenaam comfort. Eindelijk dat boek lezen, iPad binnen handbereik, heerlijk van de zon genieten. Want wat is nu lekkerder dan na een lange, vermoeiende dag in de kussens te ploffen. Dankzij het lage gewicht is de 2-persoons zitzak gemakkelijk te verplaatsen. Sleep jouw zitzak naar het balkon, dakterras of je eigen tuin, wat een luxe. Relaxen met een goed glas wijn of met e-ven-he-le-maal niks... Verdwijnt de zon? Dan zit je zo weer heerlijk binnen. Relax en geniet, het kan allemaal. Zin om te variëren in kleur? Zo geregeld! Rits de buitenhoes eraf en kies voor een nieuwe kleur. Laat je inspireren door onze bijzondere designs of limited editions! Zo geef je in 'n handomdraai een nieuwe twist aan je interieur. Omarm creativiteit. We are going to have a real good time!

Maak jouw loungeset compleet met de 2-persoons zitzak

De verrassende 2-persoons zitzak heeft heerlijk zachte leuningen en is tegelijkertijd lekker stevig. Een echte blikvanger op je balkon, dakterras of tuin. Plof neer waar je maar wilt! Beproeft en stijlvol design voor op en top loungecomfort. Combineer nu de 2-persoons zitzak met de Chair, Stretch, Pill-O of de Hocker en creëer een fantastische loungeset. Om jouw loungeset af te maken kun je ook verschillende accessoires combineren! Kruip heerlijk weg onder één van onze Plaids zodra het buiten wat kouder wordt en geniet. Feestje? Gebruik dan onze BRYCK Trays om heerlijke tapas en hapjes te serveren. Liever een tafeltje erbij? Schuif dan onze BYS bijzettafel over de 2-persoons zitzak. Geniet van het moment en koester spontaniteit!

2-Persoons zitzak beproeft en stijlvol design

BRYCK zijn comfortabele designmeubelen voor buiten en binnen met een strak design. 100% Nederlands fabricaat met een gezonde portie allure, uniek in z’n soort. Iedere BRYCK is vervaardigd van hoogwaardig, sunproof en waterwerend materiaal. Makkelijk in onderhoud en super comfortabel. Ga liggen, zitten, loungen en relaxen op de manier zoals jij dat wilt. Rits de buitenhoes van je 2-persoons zitzak en was deze eenvoudig op 40 graden Celcius. Wat mooi is, wat mooi blijft. In ieders interieur past een BRYCK. Enjoy the bright side of BRYCK.