Zitzak bank

Zitzak bank, het ultieme comfort

Pak een zitzak bank en waan je in een oase van rust! Plof neer, lig en lounge, alles kan op de design zitzak bank van BRYCK. Sleep de zitzak bank naar buiten en geniet van ultiem comfort.

Combineer en creëer

De zitzak bank van BRYCK heeft de ideale structuur, de voering van EPS-parels is ideaal doordat de zitzak bank zich naar jou lichaam vormt. Relax zoals jij dat wilt en droom heerlijk weg. Combineer de zitzak bank ook eens met de BRYCK ChairHockers en Pillows en creëer jouw eigen unieke loungeset. BRYCK heeft het comfort van zitzakken gecombineerd met een strak design en luxe feeling. Loungen op de zitzak bank van BRYCK is een feestje, enjoy en relax!

 

Zitzak bank, een echt decoratiestuk

De zitzak bank van BRYCK is een designmeubel in prachtige unieke kleuren. De hoes van de zitzak bank kun je gemakkelijk verwisselen voor een nieuwe! Rits de hoes open, haal de hoes van de bank, doe de nieuwe kleur erom en rits ‘em dicht. Zo gemakkelijk is het! BRYCK werkt ook met limited editions, houdt de website goed in de gaten om zien wanneer er nieuwe kleuren verschijnen voor jouw ideale zitzak bank. Gebruik de zitzak bank indoor en outdoor voor een tijdloos interieur. De zitzak bank van BRYCK is de blikvanger in ieders thuis.

 

Zitzak bank van BRYCK

Kies je ervoor om jouw zitzak bank buiten te zetten of heb je hem liever binnen? Het kan allemaal! De zitzak bank van BRYCK is gevuld met EPS parels, dit maakt hem zeer licht in gewicht en kun je hem gemakkelijk verplaatsen. Bekijk de vele kleuren van jouw zitzak bank. Een extra hoes? Ook dat is zo geregeld. BRYCK inspired by nature.