Zitzak stoel

De zitzak stoel, meer dan een zitzak

Een solide zit met op-en-top loungegevoel, dat is de zitzak stoel van BRYCK. Zachte en stevige leuningen voor een comfortabele zit. De zitzak stoel van BRYCK is een eigentijdse klassieke design zitzak.

Stel jouw eigen unieke loungeset samen

Met de zitzak stoel van BRYCK kun je je eigen loungeset samen stellen zoals jij dat wilt. Combineer jouw unieke loungeset door de zitzak stoel aan te vullen met de BRYCK Couch, Hockers, Pillows en de Stretch. Breng jouw loungeset naar de tuin en geniet. Voor de koudere avonden kun je heerlijk wegdromen onder de Plaids van BRYCK. Wil je wat lekkere hapjes en wijntjes erbij? Gebruik dan de BRYCK Tray. Deze prachtige robuuste presentatieplanken maken de BRYCK beleving compleet!

 

Zitzak stoelen passend bij ieders interieur

De zitzak stoel van BRYCK is niet zomaar een zitzak. De zitzak stoel van BRYCK is design en comfort in één. De luxe zitzak stoel past in ieders interieur en is geschikt voor indoor en outdoor gebruik. Wil je eens wat anders? Dan wissel je de zitzak stoel zo van kleur met de verwisselbare hoezen. De kleuren van BRYCK zijn geïnspireerd door de natuur. Naast de seizoenskleuren zijn er ook limited editions. Houdt hiervoor de website goed in de gaten!

 

Zitzak van BRYCK

De zitzak stoel is gemakkelijk op te tillen en mee te nemen. De binnenkussens van onze zitzak stoel zijn goed gevuld met EPS-parels. Sleep de zitzak stoel zo mee naar buiten en begin met relaxen. Dankzij de waterwerende kwaliteitsstoffen van Sunbrella kun je de zitzak stoel zowel indoor als outdoor gebruiken. Enjoy the bright side of BRYCK!