Levertijden Bryck

Zoals je weet, hechten we veel waarde aan de hoge kwaliteit van onze meubelen en accessoires. Ook vinden we het lokaal produceren erg belangrijk van alles waar BRYCK op staat of het bekende zwarte label aanhangt.

We zijn blij dat we hierin niet alleen staan. Steeds meer klanten weten dit te waarderen en kiezen mede daarom voor BRYCK. 

 

Nu zou je misschien denken: schroef de productiesnelheid op, zodat de levertijd korter wordt. Die verleiding kunnen we bij BRYCK makkelijk weerstaan. Immers, alle medewerkers in onze ateliers richten zich op een prachtig eindproduct waar je de liefde, aandacht en precisie in terug ziet en voelt.

En dit vraagt nu eenmaal tijd.

 

Je zult het vast met ons eens zijn dat bij BRYCK kwantiteit nooit ten koste mag gaan van de kwaliteit. Daarom hebben we besloten dat alle bestellingen, die vanaf vandaag bij ons binnenkomen, op z’n vroegst eind augustus worden geproduceerd voor levering september.

 

Een voordeel hiervan is dat wij de focus nog meer gaan leggen op ons logistieke proces van de al binnenkomende orders. We verwachten dat je hierin ook het verschil gaat merken. Overigens staan er meer positieve veranderingen op stapel, waarvan we je graag op de hoogte houden.

 

 

Warm regards from the North of the Netherlands,

Een harte-groet uit het Noorden,

 

Greta van der Veen-Hijlkema

BRYCK