Loungeset voor binnen en buiten | BRYCK

De loungeset voor binnen en buiten

Ontspannen en tot rust komen in een loungeset in je eigen tuin. Het mooie van de loungeset is dat je hem zowel binnen als buiten kunt neerzetten. De loungeset is gemakkelijk op te pakken en te verplaatsen. De BRYCK loungeset, binnen wordt buiten wordt binnen. De loungeset zit zo lekker, daar krijg je geen genoeg van. En dat maakt ‘m ook zo uniek. Na een werkweek vol files ben je eindelijk thuis. Luidt je weekend in, in de stralende zon. Even lekker relaxen, want je bent al druk genoeg! Geniet van het moment en koester spontaniteit. The best of both worlds is just the beginning!

MET DE BRYCK LOUNGESET BLIJF JE VARIËREN

Creëer je eigen loungeset door te variëren met de BRYCK Couch, Chair, Stretch, Hockers en Pill-O! Pak je loungeset op en plof neer, heerlijk genieten in het zonnetje van ultiem comfort. Verdwijnt de zon? Dan zit je zo weer heerlijk binnen. Relax en geniet! Een feestje? Met een muziekje op de achtergrond, wat lekkere hapjes en drankjes op de BRYCK Tray kun je heerlijk genieten van de BRYCK loungeset. Wat wil je nog meer?

 

Creëer je eigen loungeset

Een loungeset speciaal voor jouw eigen stijl. De BRYCK loungeset past zich gemakkelijk aan naar jouw wensen met de verwisselbare hoezen. Stel bij BRYCK jouw ideale loungeset samen met unieke kleuren en limited designs! Combineer de Couch, ChairStretchHockers en PILL-O van BRYCK tot jouw ideale loungeset.

 

Loungesets van BRYCK

Combineer de design meubels van BRYCK en creëer je eigen loungeset. Kies je ervoor om de loungeset in de tuin te zetten of heb je hem liever binnen? Het kan allemaal. De loungesets van BRYCK zijn gemaakt van hoogwaardige Sunbrella stoffen. Kleurvast, waterafstotend, vuilafwerend, schimmelvrij, ademend, beschermend tegen UV en onderhoudsvriendelijk. Beproeft en stijlvol design voor op en top loungecomfort.

 

De BRYCK loungesets zijn van lichtgewicht materiaal. De binnenkussens van de BRYCKS zijn gevuld met een goede kwaliteit EPS parels. Stel online jouw BRYCK loungeset samen. Heb je vragen over de design meubelen? Neem dan contact met ons op!