Buitenkachels

Een vuurgoed buitenkachel laat je niet koud...

Is buiten zijn je tweede natuur? Dan wil je genieten als het ook maar even kan. Dus of de zon zich uitslooft in een stralend-blauwe hemel, of dat de westenwind donkere wolken door het zwerk jaagt, het maakt jou eigenlijk niet uit.


Welk seizoen ook, een Vuurgoed houtkachel is altijd aangenaam gezelschap. Deze sfeermaker en warmtebrenger van Nederlands fabricaat staat z’n mannetje in twee groottes; van balkon of dakterras tot tuin van serieuze afmetingen.


Gemaakt van extra dik RVS heeft Vuurgoed een bijzonder lange adem, terwijl hij aan onderhoud nauwelijks iets van je vraagt. De unieke verkleuring van de mantel door gebruik geeft elke buitenkachel z’n eigen, stoere karakter. De sobere, rake lijnvoering maakt het plaatje compleet.

 

Verleng je zomeravonden tot in de knisperende late uurtjes en gooi nog wat lekkers op de grillplaat. Geniet in hartje winter van z’n behaaglijke gloed, terwijl de gure wind tevergeefs je huid uitdaagt. Vuurgoed verplaatsen terwijl hij brandt? De handvatten blijven koel, zo gedaan dus. Eigenlijk is deze mooie buitenkachel een must have voor het betere buitenleven. Een Vuurgoed buitenkachel laat je niet koud.

Type Vlam
Inclusief € 45,- verzendkosten
Hoogte: 140 cm. Doorsnee: 35 cm
€ 1.110,00
Toevoegen
Type Vuur
Inclusief € 45,- verzendkosten
Hoogte: 190 cm Doorsnee: 60 cm
€ 1.535,00
Toevoegen

Meer informatie over de buitenkachels?

Neem dan contact met ons op.