Wonen & Co de beurs 2018

 

 BEURSNIEUWS

 

Een van de vele nieuwe gezichten op Wonen&Co de beurs dit jaar is BRYCK. Een stoel designlabel uit eigen land voor binnen en buiten. Het merk staat voor degelijk Nederlands fabrikaat en alle producten zijn uniek in hun soort. Dit maakt het assortiment van BRYCK zo bijzonder. Dit maakt bovendien dat team Wonen&Co trots is op de komst van het Friese bedrijf!

 

De producten van BRYCK zijn geïnspireerd door de natuur. BRYCK houdt van het buitenleven en omarmt deze passie in de ontwerpen van haar producten. Met de natuur als inspiratiebron ontstaat het kleurenpalet en materiaalgebruik van BRYCK. Eigenzinnige en pure producten die zowel binnen als buiten gebruikt kunnen worden.

 

Comfort en ontwerp

Is het een zitzak? Is het een bank? Nee, het is BRYCK! Het vaste aanbod bestaat uit een grote collectie loungemeubelen die het zitcomfort van een zitzak combineert met het design van een bank. Een stoer en stevig ontwerp in een stijlvol en creatief jasje. Met BRYCK zit je goed. Naast loungemeubelen biedt het Friese bedrijf industriële bijzet- en salontafels en opslagrekken voor haardhout van roestvrij staal evenals de keramiekcollectie EARTHEN. Ambachtelijk aardewerk in een pure kleitint.

Tijdens Wonen&Co de beurs komt BRYCK met een primeur. Het bedrijf uit Joure neemt een nieuw product mee. Benieuwd wat BRYCK gaat onthullen tijdens Wonen&Co de beurs? Bezoek de beurs van donderdag 15 t/m zondag 18 maart a.s. Martiniplaza Groningen.