NEW! De BRYCK FIRM

 

BRYCK heeft er een beauty bij. De Couch FIRM is de gloednieuwe, stijlvolle loungebank voor binnen en buiten. Een andere look en toch heeft hij alles in zich wat je kent van BRYCK. Ook nu laat het strakke design zich perfect combineren met een verbazingwekkend zitcomfort. Zoals de andere couches. De gecapitonneerde rugleuning is oogstrelend mooi maar voelt ook rug-strelend lekker. Dat had je vast niet verwacht.

 

Nog een verrassing: de Couch FIRM van BRYCK is bijzonder licht in gewicht, extreem duurzaam en makkelijk schoon te houden. Subtiele afwateringsgaten bewijzen dat er goed is nagedacht over het ontwerp van dit Nederlandse fabricaat. De bank loopt over van enthousiasme, nooit van hemelwater. Dus hoewel het meubel makkelijk verplaatsbaar is, kun je ‘m gerust toevertrouwen aan de weergoden van ons gematigd zeeklimaat.

 

De loungebank laat zichzelf zien in antraciet en in wit en voelt zich meteen thuis in je woning, op je terras en in je tuin. Maar stel ‘m eens voor in de openbare ruimte of als eye catcher in een kantine of gemeenschapsruimte van een eigentijds schoolgebouw of zorginstelling… Reken maar dat de Couch FIRM van BRYCK daar een drukbezet baasje wordt.