Houtopslag

Houtopslag met het Blockx houtrek

Jouw haardhout strak en geordend opbergen? Maar wel in een houtopslag die robuust, stijlvol en een tijdloos uiterlijk die past bij je interieur? Kijk ‘m daar staan: het Blockx houtrek. Deze stoere, stevige en 100% stalen houtopslag is dé houtopslag voor al jouw haardhout. Geef stijl aan je interieur.

Jouw houtrek op maat bestellen

Het Blockx houtrek is verkrijgbaar in staal, roestvrijstaal of in een stoere matzwarte uitvoering. Bestel je Blockx houtopslag gemakkelijk en snel. Ook kun je het houtopslag rek bestellen op jouw unieke afmetingen! Kies je materiaal, vul de afmeting in en zie de prijs. Hoe makkelijk kan het zijn? En voor je het weet is het Blockx houtrek bij jou thuisbezorgd. The fire in our hearts will never go out!

 

Stijlvolle houtopslag

Het houtopslag rek zorgt ervoor dat jij jouw haardhout op een strakke en stijlvolle manier kan opbergen. Het Blockx houtrek is zowel binnen als buiten te gebruiken en geeft sfeer aan jouw interieur. Laat jouw hout van de mooiste kant zien. Combineer je houtopslag rek ook met de BRYCK Couch, ChairStretchHockers en Pillows en maak je interieur compleet.

 

Houtopslag van kwaliteit

Het houtopslag rek is van Nederlandse fabricaat. Omdat de houtopslag is gemaakt van 100% staal oogt het houtopslag rek strak en kan hij tegen een stootje. Dit maakt hem duurzaam en zeer geschikt voor zowel binnen als buiten gebruik. Het houtopslag rek is stijlvol, robuust en duurzaam en verkrijgbaar in de maat van jouw keuze. Wil je meer informatie over het Blockx houtrek? Kijk dan eens bij de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.