Houtmand

Houtmand van BRYCK

Een Houtmand zorgt ervoor dat jouw haardhout netjes wordt opgeborgen. Een houtmand is zeer belangrijk voor jouw houtopslag, daarom wil je graag dat deze stijlvol is en bij jouw interieur past. En dan zie je ‘m staan het Blockx houtrek. Deze houtmand bestel je snel en gemakkelijk in de afmetingen naar jouw keuze. Wil je de houtmand in matzwarte, stalen of roestvrij stalen uitvoering? Vul jouw materiaal en afmetingen in, reken af en voor je het weet staat de houtmand bij jouw thuis! Hout is stapelgek op Blockx.

Stijlvol genieten met een houtmand van BRYCK

De houtmand zorgt ervoor dat je altijd een voorraad haardhout altijd in de buurt hebt. De houtmand zorgt voor een strakke en stijlvolle opberging van jouw haardhout. Geef jouw interieur iets extra’s en laat het haardhout van zijn mooiste kant zien. Combineer het Blockx houtrek ook eens met de BRYCK Couch, ChairStretchHockers en Pillows voor het ultieme relax moment.

 

100% stalen houtmand

De houtmand is gemaakt van 100% staal, dit zorgt ervoor hij zowel geschikt is voor indoor als outdoor gebruik. De houtmand is van Nederlandse fabricaat en kan tegen een stootje. Wil jij een stijlvolle, robuuste en duurzame houtmand? Bestel hem dan in de afmeting en materiaal soort naar jouw keuze. Voor meer informatie, neem contact op met BRYCK!