Only one kaarsenstandaard | BRYCK

Only One Kaarsenstandaard van BRYCK | Only One collectie

Wie denkt dat design en sfeer niet samen gaan heeft onze ONLY ONE Kaarsenstandaard nog niet in huis gehaald. Handgemaakt en gedraaid in een Nederlandse fabriek. Mooi in al z'n eenvoud. Verkrijgbaar in het zwart of wit met bijpassende kaars. De buisvormige kaarsstandaard is verzwaard, zo plaats je de houder waar je wilt en blijft deze toch kaarsrecht en veilig naast je staan. Wat voor seizoen of wat voor weer het ook is, met de ONLY ONE Kaarsenstandaard creëer je altijd en overal een unieke, warme sfeer. De ONLY ONE Kaarsenstandaard wordt geleverd met bijpassende kaars. Mooi in al zijn eenvoud.

Only One Kaarsenstandaard
Wit
25x55
€ 49,00
Toevoegen
Only One Kaarsenstandaard
Zwart
25x55
€ 49,00
Toevoegen

ONLY ONE | The bright side of BRYCK

Op en top loungegevoel
Alleen of samen, heerlijk loungen op de BRYCK Couch met een kop thee of een goed glas wijn. De BRYCK Tray voorzien van lekkere hapjes en niets anders dan warmte en sfeer dankzij de ONLY ONE Kaarsenstandaard. De Kaarsenstandaard past perfect in ieders interieur doordat deze verkrijgbaar is in zowel zwart als wit. Kruip weg in een goed boek en onder een warm, wollen BRYCK Plaid. The new relaxation.

The quality sides of BRYCK
De ONLY ONE Kaarsenstandaard is verzwaard, wat ervoor zorgt dat deze kaarsrecht en veilig blijft staan. Zo past de kaarsenstandaard ideaal bij jouw interieur. Plaats een BRYCK Tray en prachtige BRYCK plaids om het plaatje compleet te maken. Creëer karakter met BRYCK.